Afgelopen twee jaar heeft ons bedrijf hard aan de weg getimmerd. Met ons kantoor in Stellendam werden de makelaardij activiteiten steeds verder uitgebreid. Vorig jaar al werd GT Yacht Brokers steunpunt van Cruiser-Racer in Noord Europa www.cruiser-racer.com en startten we samenwerkingen op in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Turkije met diverse collega’s.  Dit om de service optimaal te kunnen bieden aan onze klanten. Deze markten kunnen interessant zijn voor u als klant maar herbergen ook zeer veel valkuilen. GT Yacht Brokers biedt u de service om uw schip aan te kopen, transporteren en weer op te bouwen.

Met het exclusieve Dehler importeurschap voor de Benelux en de uitbreiding van Moody is de verkoop van schepen en de bemiddeling hiervan verder toegenomen. Beide merken doen het goed in de Europese markt en dat geeft meer en meer traffic op onze lijst van schepen. Ook klanten uit de Benelux kunnen het nieuwe schip uitgeleverd krijgen in Zuid Europa.

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is GT Yacht Brokers vanaf afgelopen maand gevestigd  aan de jachthaven in Breskens op de Oosthavendam. De faciliteiten, infrastructuur en mogelijkheden zijn een reden om Zuid Nederland  en België meer dan uitstekend te kunnen bedienen vanuit deze locatie. Tevens zullen we vanuit Breskens ook opereren met de merken Dehler, Moody en Varianta. Victor Van Heuverswyn zal de dagelijkse werkzaamheden invullen en Gijs Golverdingen en Tjerk van Loenhout zullen ook met grote regelmaat te vinden zijn in Breskens.

U bent welkom in ons nieuwe pand om vrijblijvend eens kennis te maken breskens@gtyachtbrokers.com www.gtyachtbrokers.com

 

 

 

Start typing and press Enter to search

IMG_3744Hanse 575, Ostsee bei Rügen, Shooting 20. bis 24.08.2012