Middel-1@4x-8.png

Over ons

Onze jachtmakelaars zijn beëdigd en EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerd.

KANTOREN
Onze kantoren in Marina Port Zélande Oudorp en Breskens beschikken over een verkoophaven waar een deel van ons aanbod te bezichtigen is. Het is niet verplicht uw jacht bij GT Yachtbrokers neer te leggen, maar geniet wel onze voorkeur. De koper van een ander schip kan bij uw boot uitkomen indien deze in onze verkoophaven bevindt. GT Yachtbrokers laat klanten nooit op eigen gelegenheid uw schip bekijken. Wij begeleiden de koper naar uw schip door heel Europa. Zo vindt u onze schepen bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Kroatië en Frankrijk, maar ook in Turkije, Italië en Griekenland. Door het internationale karakter van ons bedrijf werken we samen met collega’s door heel de wereld samen.

MARKETING
Wij hanteren een uitgekiende verkoopstrategie m.b.v. de vakpers en gespecialiseerde internetsites waar particulieren geen toegang toe hebben, zoals bijvoorbeeld Yachtworld en onze eigen website www.GTyachtbrokers.com. Ook sturen we met regelmaat nieuwsbrieven naar onze klanten met nieuw aanbod en ander nautisch nieuws.

NIEUWE BOTEN
GT Yachtbrokers is buiten hun activiteiten als jachtmakelaars ook dealer van de merken Dehler en Moody. Beide merken hebben een cruiser-racer karakter dat uitstekend past bij de schepen die wij als GT Yachtbrokers aanbieden. Op de websites van www.dehler.nl en www.moodybenelux.nl kunt u onze nieuwe schepen vinden.

IINTERNATIONAAL GEORIENTEERD
GT Yachtbrokers heeft al vele schepen verkocht, niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten. Veel Nederlandse schepen varen op internationale wateren en worden vanuit het buitenland naar Nederland getransporteerd. Kortom: GT Yachtbrokers geniet grote internationale bekendheid en heeft een ruime database met klanten. We spreken vrijwel alle belangrijke Europese talen en hebben ervaring in alle mogelijke internationale transacties en bijbehorende wetgeving. Door haar contacten in Barcelona, Kroatië en Italië kan GT Yachtbrokers tevens de Zuid Europese markt bedienen en vice-versa.

TRANSACTIE
Een snellere, voor u zorgeloze, afhandeling van de transactie: niet alleen actief aanbieden aan klanten, maar ook het afhandelen van de transactie tot het geld op uw rekening staat. GT Yachtbrokers werkt via een Stichting Derdengelden.

FINANCIERING & REGISTRATIE
Het oplossen van problemen op het gebied van registratie, verzekering, financiering etc., die een eventuele verkoop van uw jacht in de weg kunnen staan is ons dagelijks werk.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Het is ook altijd mogelijk om aan boord af te spreken. Wij komen u graag langs.